Köögiviljatšipsid külma koriandrikastmega
Servings
2portsjonit

Servings
2portsjonit

Instructions
  1. Koori pastinaak ja porgandid, lõika piklikeks tikkudeks ning kuivata need köögipaberiga.

  2. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga, laota pastinaagid ühele poolele, porgandid teisele. Nirista kummalegi poolele 1 spl oliiviõli. Maitsesta pastinaake grillitud vürtsidega meresoolahelveste, metsikute ürtide segu ja musta pipraga.

  3. Maitsesta porgandeid vürtsköömnete, soola, pipra ja agaavisiirupiga. Koori küüslauguküüned ja mulju need katki. Lõika iga küüslauguküüs kaheks, lisa pooled tükid pastinaakidele, pooled porganditele. Sega pastinaagid läbi ja laota ühe kihina ahjuplaadile. Tee sama porganditega. Küpseta 200 kraadises ahjus kuni tšipsid on küpsed ja kuldsed.

  4. Valmista dipikaste, selleks haki värske koriander ja sega kokku jogurtiga. Maitsesta soolaga. Lisa koriandri-mündi kaste ja sega see kastmesse.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.