Kitsejuustu salat veriapelsini ja granaatõunaga

Instructions
  1. Laota salatilehed vaagnale. Puista peale soolaga keedetud ja jahtunud läätsed. Lõika sibul võimalikult õhukesteks viiludeks ja laota salatile. Fileeri apelsinid ja laota viljalihasektorid salatile. Ülejäänud apelsinist pigista mahl eraldi kaussi kastme jaoks. Puista salatile granaatõunaseemned ja lisa koriandrilehti. Tõsta kitsejuust fooliumile või ahjuvormi. Nirista juustule pisut mett ja maitsesta musta pipraga. Grilli ülagrilli all kuni ääred on kuldsed. Tõsta juust salatile.

  2. Kastme valmistamiseks lisa apelsinimahlale maitse järgi meeäädikat ja oliiviõli. Maitsesta kastet soola ja musta pipraga ja sega ühtlaseks emulsiooniks. Maitse kastet – magus peaks tulema apelsinimahlast (kui magusat on juurde vaja, lisa natuke mett), hapu peaks tulema meeäädikast (kui vajad lisa, pigista kastmesse pisut sidrunimahla). Vala kaste salatile ja serveeri kohe.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.