Kale ja basiiliku pesto pistaatsiapähklitega
See maitserohke pesto on vitamiinidest ja toitainetest pungil. Kale lisab särtsakust, pistaatsia lisab mahedat pähklist mekki. Sega pesto värskelt keedetud spagettide või linguine pastaga, serveeri köögiviljadega dipina, määri seda bruschetta’dele või kasuta salatikastmena.

Instructions
  1. Pese kale ja basiilik. Eemalda kale tugevad leherootsud ja kasuta ainult pehmet leheosa. Haki need natuke väiksemaks, et saaksid kogust mõõta. Selleks suru kale lehed mõõtekannu põhja ja lisa neid kuni saad õige koguse. Tee sama basiiliku lehtedega. Koori küüslaugu küüned ja lõika need pooleks.

    Vala blenderkannu oliiviõli ja sidrunimahl. Lisa kale ja basiilik, seejärel küüslauk, pistaatsiad ja parmesan, sool ja tšillihelbed. Blenderda kuni saad ühtlase kreemise tulemuse. Maitse ja maitsesta vajadusel üle. Vala pesto purki, kata see kaanega ja hoia kuni kasutamiseni külmikus.

Recipe Notes

Ideid pesto kasutamiseks:

  • Sega spagettide või linguinega maitserohkeks pastaroaks
  • Serveeri dipikastmeks köögiviljade kõrvale
  • Määri grillitud saiale ja lisa mozzarellat ning tomatit, et teha uhkeid bruschetta’sid
  • Sega veidi oliiviõli juurde ja kasuta salatil ürdikastmena

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Retsept valmis koostöös Blendtec’iga