Kahe liha nuudlisupp
See supp on üks tõeline jõusupp, millele särtsu lisab isevalmistatud tšilliõli ja kondipuljongi keetmisel lisatud vürtsid. Üks minu lemmikuid suppe üldse!

Instructions
  1. Loputa kondid ja kuivata need köögipaberiga. Laota kondid ahjuplaadile ja rösti 200C juures 30 minutit. Aja suur potitäis vett keema, tõsta sellesse veisekoodi seibid ja lase uuesti keema tõusta. Nüüd tõsta liha potist välja ja vala vesi ära. Niimoodi tuleb puljong puhtama maitsega. Pese pott ja tõsta veiseliha ning seakondid potti. Lisa vesi, sool ja vürtsid. Kui vesi keema läheb, siis keera kuumus minimaalseks võimalikuks, et see siiski vaikselt edasi keeks. Kata pott kaanega ja jäta see 3 tunniks podisema. Tõsta kondid ja veiseliha potist välja ja vala puljong läbi sõela. Pane puljong tagasi potti ja lisa sellesse peenikesteks ribadeks lõigatud valge redis. Keeda puljongit veel 10-15 minutit. Eralda veise- ja sealiha kontidest.

  2. Valmista nuudlid vastavalt pakendil näidatud juhistele. Jaota nuudlid kaussidesse, tõsta nuudlitele liha ja vala igasse kaussi kuuma puljongit ja rediseid. Lisa igasse kaussi peotäis koriandrit ning rohelist sibulat ja maitse järgi tšilliõli. Kui soovid, võid maitse lisamiseks lisada ka väikse sortsu sojakastet.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.