Filipiinide ceviche ehk paksiw kinilaw
Ceviche on üks minu lemmikroogasid kogu maailmas. Värske kala ja/või mereannid on „küpsetatud“ tsitrusmahlades ja Filipiinide versiooni puhul ka äädikas.

Instructions
  1. Pese kalafileed jooksva külma vee all ja kuivata köögipaberiga. Lõika kala kuubikuteks. Vala üle kookoseäädikaga, kata kauss toidukilega ja tõsta pooleks tunniks külmikusse „küpsema“.

  2. Haki sibul, roheline sibul, tomat, paprika, tšilli, koriander, riivi ingver ja pigista laimist mahl. Lisa mahlale sool, suhkur ja veidi musta pipart.

  3. Kurna kala ja viska marineerimiseks kasutatud äädikas ära. Sega kala kokku hakitud köögiviljade-ürtidega ja ingveriga. Vala peale laimimahl. Sega läbi. Maitse ja maitsesta vajadusel üle. Serveeri kohe. Sobib suurepäraselt külma valge veini juurde.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.