Aromaatne riis
Lihtne viis lisada riisile maitset, värvi ja tervislikkust. Samas on tulemus piisavalt mahedamaitseline, et sobida erinevate roogade juurde lisandiks.
Servings
4le

Servings
4le

Instructions
  1. Pese riisi külma vee all kuni enamus tärklist välja on pestud. Kuumuta tihedalt istuva kaanega potis või pannil ghee (või või). Lisa loorberilehed, kardemon (suru noa seljaga kergelt puruks), kaneelikoor. Prae umbes 30 sekundit. Lisa sibul ja prae keskmisel kuumusel kuldseks (4-5 minutit). Lisa nelk, koriander, vürtsköömned ja kurkum ning kuumuta veel 1 minut. Lisa nõrutatud riis ja sool. Sega, et kõik riisiterad saaksid või ja vürtsidega kokku. Lisa vesi, kata pott kaanega. Kui kaas laseb õhku läbi, siis kata pott foolium ja seejärel kaanega. Lase madalal tulel 10 minutit keeda. Seejärel võta pott tulelt ja lase veel 5 minutit kaane all seista. Enne serveerimist käi kahvliga läbi riisi, et terad üksteisest eralduksid ja riis veelgi kohevamaks muutuks. Serveeri kohe.

Recipe Notes

Retsepti idee: heatoit.com

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.