Vürtsine läätsesupp kikerhernestega
Imelihtne toitev ja täiesti taimne supp, milles on tunda Lähis-Ida köögi hõngu.
Servings
4portsjonit

Servings
4portsjonit

Instructions
  1. Kuumuta kuival pannil vürtsköömneid ja tšillihelbeid, kuni need hakkavad praksuma. Lisa oliiviõli ja hakitud sibul. Sega ning prae mõned minutid. Lisa läätsed, puljong ning tomatid. Sega uuesti läbi ning keeda madalal kuumusel umbes 15 minutit kuni läätsed on pehmed.

  2. Püreesta suppi kergelt saumikseri või köögikombaini abil. Lisa kikerherned ja kuumuta supp uuesti üles. Maitsesta vajadusel soolaga, puista peale värsket koriandrit ning serveeri hapukoore või Kreeka jogurtiga. /Idee: BBCGoodFood/

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.