Purusta saumikseriga või uhmris küüslauk, valge pipar ja koriander. Sega juurde kalakaste, sojakaste, austrikaste, sool ja suhkur. Lõika sealiha paksudeks viiludeks ja viilud omakorda umbes 3 cm laiusteks pikkadeks ribadeks.
Sega liha ribad marinaadiga, kata kaane või toidukilega ja jäta paariks tunniks külmkappi marineeruma. Veel parem, kui jätad liha külma terveks ööks. Umbes poos tundi enne grillimist pane bambusvardad vette likku, et nad grillimise ajal põlema ei läheks.
Kui vardad on piisavalt ligunenud, aja iga varras pikku pidi ühe lihariba sisse.
Grilli vardaid nii, et liha mõlemalt poolt kuldseks küpseks. Pintselda grillimise ajal liha mitu korda mõlemalt poolt kookospiimaga.
Serveeri soojalt mõne meelepärase kastmega – näiteks magusa tšillikastmega (leiad alt) või teravamate maitsete austajatele soovitan hoopis sriracha kastet (leiad samuti alt).
Recipe Notes
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.