Sichuani pipra ja hakklihaga rohelised oad
Servings
2-4portsjonit

Servings
2-4portsjonit

Instructions
  1. Rösti kuival ja kuumal pannil kergelt pipraterasid kuni need aromaatseks muutuvad. Vala terad uhmrisse ja purusta need.

  2. Kuumuta pannil 2 spl õli, lisa hakkliha ja prae umbes 5 minutit. Lisa ingver, küüslauk, rohelised sibulad ja 2/3 kogust Sichuani pipart. Sega ja prae veel paar minutit. Eemalda liha pannilt.

  3. Kuumuta pannil ülejäänud õli, lisa rohelised oad ja prae umbes 7 minutit, kuni need hakkavad kergelt pruuniks ja krõbedaks minema. Lisa puljong ja keeda kuni oad on veel kergelt krõmpsud, aga valmis, ja vedelik praktiliselt ära auranud.

  4. Sega väikses kausis kokku sojakaste, kalakaste, vein ja suhkur. Vala saadud segu ubadele. Lisa pannile ka hakkliha. Sega läbi ja prae paar minutit.

  5. Tõsta roog kaussi, puista üle ülejäänud Sichuani pipraga. Serveeri kohe koos riisiga.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.