Seakülg Shanghai moodi (Hong Shao Rou)
Hong shao rou on traditsiooniline Hiina roog, mis tähendab punaseks hautatud sealiha (红烧肉). Soovi korral võib lisada ka küüslauku ja ingverit.
Servings
2-3portsjonit

Servings
2-3portsjonit

Instructions
  1. Lõika sealiha parajateks ampsu suurusteks tükkideks. Aja potitäis vett keema, lisa sealiha tükid ja keeda 3 minutit. Tõsta lihatükid sõelale veest välja. Kuumuta pannil õli, lisa suhkur. Kui suhkur hakkab sulama, lisa liha.

  2. Prae aegajalt segades keskmisel kuumusel kuni lihatükid on kuldsed. Nüüd lisa vein, sojakastmed ja vesi. Sega läbi, keera kuumus madalaks ja kata pann kaanega.

  3. Keeda 30 minutit kaetult ja võta seejärel pannilt kaas maha. Keeda edasi, kuni vesi on ära keenud, sega pidevalt, et kaste panni põhja ei kõrbeks. Tulemuseks peab olema pehme liha, mida katab läikiv punakaspruun glasuur.

  4. Serveeri riisiga. Juurde sobib hästi kergelt küüslaugu ning austri- ja sojakastmega läbi vokitud bak choy.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.