Pommurullid ricottatäidisega
Tõeliselt itaaliapärane roog – maitseb hästi nii riisiga serveeritult, kui suupistena soojalt või külmalt. Sama täidisega võib valmistada ka suuri pastatorusid!

Instructions
  1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Maitsesta pommuviilud soola ja pipraga mõlemalt poolt ja pintselda õliga. Kuumuta kuiv praepann ja prae sellel pommuviile kummaltki poolt seni, kuni need on kuldsed (selle asemel võib maitsestatud ja õliga määritud viile ka ülagrilli all grillida). Tõsta praetud viilud köögipaberile nõrguma.

  2. Valmista täidis. Selleks sega omavahel juustud, muskaatpähkel ja roheline sibul (või basiilik). Aseta umbes 1 tl täidist iga pommuviilu ühte otsa ja keera see siis rulliks. Jäta seisma nii, et lõikekoht jääks allapoole.

  3. Valmista kaste. Selleks kuumuta õli pannil, lisa sinna poolitatud tomatid. Keeda tasasel tulel ca 8-10 minutit või seni, kuni tomatid hakkavad laiali lagunema. Tõsta pann tulelt ja lisa purustatud küüslaugud, suhkur ning maitse järgi soola ja pipart. Võta ahjupott ja pane selle põhja kiht kastet. Aseta sellele ettevaatlikult baklažaanirullid nii, et lõikekoht oleks allapoole. Vala üle ülejäänud kastmega. Pane ahju ja küpseta ca 20 minutit või seni, kuni juust pommurullide sees hakkab sulama.

    Serveeri riisiga või lihtsalt suupisteks, soojalt või külmalt! Igat moodi maitseb hästi!

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.