Pärsia fesenjan ehk Kreeka pähkli ja granaatõuna kastmega kalkunihautis
Servings
4-6portsjonit

Servings
4-6portsjonit

Instructions
  1. Kui Sul ei ole granaatõuna melassi võimalik saada, siis valmista see ise. Selleks sega potis kokku granaatõuna mahl, suhkur ja sidrunimahl. Sega ja aja keema. Keera kuumus madalaks, nii et segu vaevalt keeb. Keeda kuni saad paksu siirupi. Tõsta tulelt ja lase jahtuda.

  2. Rösti pähkleid kuumal kuival pannil. Tõsta tulelt ja lase jahtuda. Kasuta köögikombaini või saumikserit ja purusta pähklid peeneks. Puhasta kalkuniliha liigsest rasvast, tükelda. Kuumuta pannil või ja oliiviõli. Prae kalkunilihatükid pannil kuldseks, maitsesta neid soolaga, lisa hakitud sibul ja prae veel veidi, kuni sibul muutub läbipaistvaks.

  3. Vala pannile kanapuljong, keeda madalal kuumusel kaanega kaetult ca 20 minutit. Lisa purustatud pähklid, granaatõuna melass ja vürtsid. Keeda hästi madalal kuumusel kaane all ca 1 tund (aegajalt segades). Maitse ja maitsesta soolaga, kui tarvis.

  4. Puista üle barbarissimarjadega, serveeri basmatiriisiga.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.