Musta äädika kastmes hautatud kana
Must riisiäädikas ehk Chinkiang äädikas on Hiina äädikas, millel on tõeliselt tummine, lausa šokolaadine aroom ja maitse ning terve rida tervistavaid omadusi. Sobib hästi liha marinaadidesse ja hautistesse.
Servings
2-4portsjonit

Servings
2-4portsjonit

Instructions
  1. Sega marinaadiks kokku 1spl sojakastet, 1tl kuiva veini, 1tl ingveri mahla ja 1tl maisitärklist. Maitsesta musta pipraga. Sega ühtlaseks ja vala kanale. Sega hästi, et kõik kanad oleksid kaetud. Lase 2 tundi marineerida.

  2. Sega kastmeks kokku musta riisi äädikas, suhkur, tume sojakaste ja vesi. Kuumuta pannil 1spl õli. Lisa pannile hakitud ingver ja küüslauk.

  3. Sega ja prae hetk, siis lisa ka kanad ja kaste. Keeda, kuni kana on küps ja kaetud kleepja kastmega. Serveeri riisi või nuudlitega. Viimased võid enne serveerimist pannile jäänud kastmega kokku segada.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.