Mehhiko sinised tacod kana ja salsa verdega
Mehhikopäraseid tacosid on lihtne valmistada ja need sobivad suurepäraselt õhtuseks snäkiks aga igal juhul ka peolauale. Meie tacodes põimusid kana ja salsa verde, traditsioonilisi Mehhiko tacosid võid aga täita veise- või sealihaga, mereandidega, juur- ja aedviljadega, juustuga, lase ainult fantaasia lendu…

Instructions
  1. Valmista ette tacode täidised. Selleks haki peeneks Hiina kapsas või jääsalat. Koori ja viiluta avokaado. Haki peeneks tomat ja sibul. Lõika tükkideks kanaliha, prae pannil kuldseks ja maitsesta taco vürtsiseguga. Tõsta kana pannilt.

  2. Kuumuta puhas kuiv pann ja rösti sellel tortillasid mõlemalt poolt, ca pool minutit mõlemalt poolt. Ideaalis peaks kuumutamise käigus tortilla sisse õhumullid tekkima. Suru kergelt pannilabidaga tortillasid, et kogu tortilla pind kuumutatud saaks. Tõsta kuum tortilla taldrikule, puista peale kapsast/jääsalatit, tõsta peale kanaliha, mõned viilud avokaadot, hakitud tomatit-sibulat. Lisa mõned viilud jalapenot, nirista peale veidi laimimahla, maitsesta salsa verde, Tajin vürtsisegu ja värske koriandriga. Serveeri kohe!

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.