Mehhiko kaneelijook horchata
Horchata on traditsiooniline jahutav ja värskendav Mehhiko kaneelijook. Seda juuakse jahutatult, tihti jääga, ning müüakse iga nurga peal kõrvuti tamarindi agua fresca ja hibiskuse agua frescaga (viimast kutsutakse siin Jamaikaks).

Instructions
  1. Jahvata riis peeneks. Sega riis, mandlid ja kaneelikoor, soovi korral ka laimikoor ning vürtspipar ja vala neile kuum vesi. Sega, lase jahtuda, kata kaanega ja hoia toatemperatuuril 8 tundi. Nüüd lisa külm vesi ja purusta (blenderis või saumikseriga) kõik ühtlaseks püreeks. Kasuta topelt marlit või peent sõela ja kurna jook.

  2. Maitsesta agaavisiirupiga. Serveerimisel puista peale jahvatatud Tseiloni kaneeli. Serveeri jääga. Mulle endale maitseb, kui lisada serveerimisel pisut laimimahla.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.