Mapo tofu
Kuulus Sichuani roog tofust, hakklihast ja särtsakas Sichuani kastmest. Kõrvale sobib hästi aurutatud riis, mis vürtsikust tasakaalustab.
Servings
4le

Servings
4le

Instructions
  1. Kuumuta õli pannil. Lisa kergelt purustatud Sichuani piprad ja kuumuta läbi. Jälgi, et piprad kõrbema ei läheks! Lisa ingver, prae kergelt läbi ja lisa küüslauk. Kui kuumus on pannil taastunud, sega läbi ja lisa hakkliha. Sega kõik korralikult läbi ja prae kuni liha on küps.

  2. Lisa pannile tšilli-oa kaste, sega. Lisa 150ml kanapuljongit ja lase paar minutit keeda. Lõika tofu kuubikuteks. Sega eraldi kausis kokku tärklis ja 50ml vett kuni tärklis lahustub.

  3. Lisa tärklisesegu pannile ja sega läbi. Keeda kuni kaste hakkab paksenema. Lisa tšilliõli (koos selles olevate tšillihelvestega). Sega kokku ja lisa tofu. Sega ettevaatlikult kõik läbi ilma tofut liialt purustamata. Lase 3-5 minutit keeda ja lisa hakitud roheline sibul. Serveeri riisiga.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.