Mangojäätis rummikastmega
Seda Keenia köögist pärit mangojäätist sobib eriti hästi süüa koos ananassi-rummi kastmega.
Servings
4-6le

Servings
4-6le

Instructions
  1. Sega kokku mangopüree, kondenspiim, sidruni koor ja suts soola. Vahusta vahukoor suhkruga ja lisa mangopüreesegu hulka. Kalla jäätis vormi ja pane 5 tunniks sügavkülmikusse. Sega jäätist iga tunni järel.

  2. Kastme valmistamiseks sega potis ananassitükid ja vesi, lisa suhkur ja vanilliekstrakt. Keeda tasasel kuumusel kuni ananassitükid on pehmed. Lisa sidrunimahl ja rumm ning keeda veel paar minutit. Serveerimiseks tõsta jäätis kaussi ja vala üle kastmega. Kaunistamiseks sobivad hästi pistaatsiapähklid.

Recipe Notes

Algne retsept: Magustoitudega ümber maailma, Sandra Sentjurin

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.