Lihtne punase veini pasta
Selle kaunilt punase linguine pasta enda maitse on nii hõrk ja hea, et palju lisandeid pole vajagi. Piisab mõnest minutist ning sidrunist, küüslaugust, petersellist ja parmesanist, et maitsev itaaliapärane toit lauale saaks!

Instructions
  1. Valmista kõik ette – haki küüslauk ja petersell, riivi sidruni koor peenikese riiviga ning parmesan jämeda riiviga.

  2. Keeda pasta pakendi juhendi järgi soolaga maitsestatud vees. Kui pasta on valmis, kurna see, aga jäta kruusitäis pasta keetmise vett alles.

  3. Kuumuta pannil oliiviõli ja prae küüslaugu ning sidrunikoort paar minutit. Lisa pasta ja petersell ning prae kiirelt pidevalt segades läbi. Kui tundub, et pasta on liiga kuiv ja ei ole kreemjas, siis lisa vähehaaval pasta keetmise vett.

  4. Tõsta pann tulelt ja sega juurde parmesan. Maitse ja maitsesta pipraga, vajadusel lisa soola.

    Serveeri kohe niristades peale pisut head oliiviõli.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.