Lavendli creme brulee (4-le)
Servings
4portsjonit

Servings
4portsjonit

Instructions
  1. Kuumuta ahi 160 kraadini. Aja potis vahukoor keema, keera tuli maha. Sega lavendel vahukoore sisse. Lase ca 8 minutit maitsestuda. Maitse vahepeal, kui tunned, et Sinu jaoks on koorel juba piisavalt lavendli maitset, siis kurna lavendliõied koorest välja.

  2. Vahusta munakollased tuhksuhkruga heledaks vahuks. Lisa pidevalt vispliga segades peene joana soe vahukoor ja sega ühtlaseks. Jaota brüleekreemi segu portsjonvormide vahel ära. Kata iga vorm fooliumiga ja tõsta suurde kõrgete äärtega ahjuvormi.

  3. Vala ahjuvormi kuuma vett nii palju, et vesi ulatuks portsjonvormidel üle poole kõrguse. Pista ahjuvorm koos portsjonvormidega ahju ja lase seal tunnikese küpseta. Kui tund on möödas, kontrolli, kui tundub, et brüleekreem on veel liiga vedel, jäta veel mõneks ajaks ahju.

  4. Tõsta vormid ahjust välja, lase jahtuda ja tõsta siis veel 4 tunniks kuni üleöö külmkappi. Enne serveerimist puista igale vormile ühtlane õhuke kiht suhkrut. Pruunista suhkrukiht kergelt gaasipõletiga või hästi kuumaks aetud ülagrilli all.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.