Klassikaline pardi confit
Confit on üks tõeliselt talvine roog. Selle valmistamiseks küpsetatakse liha pikka aega madalal kuumusel rasva sees. Tulemuseks on suussulav ja hõrk pehme liha.

Instructions
  1. Hõõru pardikoivad soola ning pipraga kokku ja lao need loorberilehtede ning tüümianiga vaheldumisi tihedalt ahjuvormi. Jäta koivad ööks külmkappi maitsestuma.

  2. Järgmisel päeval tõsta vorm ahju, lisa soovi korral paar spl rasva ja keera ahi korraks tippkuumusele. Kui see on saavutatud, keera kuumus 150 kraadi peale ja jäta paariks-kolmeks tunniks küpsema. Selle aja jooksul voolab pardi nahaalune rasv välja ja hoiab küpsemise ajal liha hõrguna. Serveeri näiteks praekartulite ja rohelise salatiga ning punase veiniga.

Recipe Notes

Meie veinisoovitus: Punane vein Absolu Rouge AOC 2020

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.