Karamellised nektariinid jäätisega
Suvel on lisaks kodumaistele marjadele ka magusate nektariinide ja virsikute tippaeg. Üks viis neid nautida on karamellistatult külma jäätise kõrvale.

Instructions
  1. Lõika nektariinid sektoriteks. Eemalda kivi. Kuumuta pannil veidi kookosõli ja puista pannile ühtlane õhuke kiht suhkrut. Suhkrule laota nektariini sektorid. Puista sektoritele veidi kaneeli ja veel veidi suhkrut.

  2. Prae nektariine ühelt poolt, kuni need alt karamelliseks ja kuldseks muutuvad, pööra nektariinid teist pidi ja prae need ka teisest küljest kuldseks. Pigista puuviljadele veidi sidrunimahla ja serveeri kuumalt koos külma jäätisega.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.