Kana tikka masala
Kana tikka masala on India roog, mida inglased peavad hoopis enda omaks. Nii sobib see toit suurepäraselt eurooplaste maitsemeelega. Kõik külalised, kellele rooga pakkunud olen, on seda taevani kiitnud ja pärast retseptigi kaasa küsinud.
Servings
4portsjonit

Servings
4portsjonit

Instructions
  1. Sega kõik maitsesegu komponendid kokku ja jaga kaheks võrdseks osaks. Tõsta pool maitsesegust jogurtisse. Lisa kanafileetükid ja lase mõned minutid maitsestuda. Seejärel prae või grilli kanatükid küpseks. Tõsta kõrvale.

  2. Prae pannil või sees sibularõngad kergelt läbi, sega juurde ülejäänud maitsesegu ja kuumuta läbi. Lisa peeneks hakitud tomatitükid, peotäis mandlilaaste ja vesi. Lase keeda, kuni pannitäis pisut pakseneb.

  3. Lisa vahukoor ja 1 sl garam masala´t, kui kõik on keema läinud, lisa hulka kanatükid. Maitsesta rooga soolaga. Pigista sellesse 0,5 sidruni mahl ja lisa peotäis värsket hakitud koriandrit. Serveeri tikka masalat basmatiriisiga (leiad alt).

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.