Jaapani supp dashi ja soba nuudlitega
Servings
2portsjonit

Servings
2portsjonit

Instructions
  1. Haki sibul ja prae kuumas toiduõlis, kuni sibulatükid on ilusad kuldsed ja kergelt krõbedad. Pane sibul köögipaberile, et liigne õli välja nõrguks. Või jäta see etapp vahele ja kasuta valmis krõbedat praetud sibulat.

  2. Keeda munad vastavalt soovile kas seest poolpehmeks või kõvaks. Koori munad.

  3. Aja supipotis 1 liiter vett keema. Lisa dashipulber, viilutatud ingver ja soba nuudlid. Keeda umbes 2-3 minutit, lisa spinatilehed, keeda veel 1 minut ja tõsta pott tulelt. Maitsesta suppi sojakastme, seesamiõli ja laimimahlaga. Tõsta  ingveriviilud supi seest välja. Serveeri  suppi  kohe koos hakitud rohelise sibula, praetud sibulatükkide ning pooleks lõigatud keedetud munaga.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.