Pistaatsiapähkli jahu õlivaba
-
-
-



8.99 €
Laost otsas
- Laost otsas
-
14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
Tagastatud kaup peab olema kasutamata ja originaalpakendis.
Tagastuse juurde lisada ostu tõendav dokument -
Tasuta transport al. 30EUR ostusummast!
Kui ostate alates 30 eurost, siis postitame teile pakiautomaati tasuta. Kulleriga -50%
- Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.
Pistaatsiapähkli jahu (õlivaba)
Pistaatsia pähkli jahu õlivaba 500g. Valmistatud traditsioonilises õliveskis, kus esmalt on pähklitest õli välja pressitud ning järelejääv kuiv õlivaba jahu on tugeva pähkli maitsega ja kiudaineterikas. Küpsetamiseks, paneerimiseks, pudru sisse jne.
Jahu ei sisalda õli, küpsetamisel tuleb sellega arvestada ning lisada rohkem rasvainet.
Koostisosad: 100% pistaatsiapähklid.
Hoida jahedas ja valguse eest kaitstult.
Huilerie Beaujolaise on traditsiooniline Prantsuse veski, kus valmivad juba ammustest aegadest naturaalsed käsitööna valmistatud külmpress õlid ja naturaalselt kääritatud äädikad. Veski sai hoo sisse 1981. aastal, kui ellu äratati üks 19. sajandi vana veski. Tänaseks on Jean-Marc Montegottero ja Mireille Arthaud loodavad tõeliselt kõrge kvaliteediga õlid ja äädikad hinnatud üle maailma erinevate tippkokkade poolt. Mõned näited neist on Troisgros (3 Michelini tärni), Ducasse (3 Michelini tärni), Gagnaire (3 Michelini tärni), vennad Pourcel´id (3 Michelini tärni) jne jne.
Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energia: 484 kcal
Rasvad: 26 g
– millest küllastunud 3 g
Süsivesikud: 16 g
– millest suhkruid 11,5 g
Valgud: 40 g
Sool: 0,02 g
- Tootja: Huilerie Beaujolaise
- Riik: Prantsusmaa
- Toote kaal: 500g
Kairi Rand –
Eriti väärt kraam!
Mari –
Mu viimase aja leid – lisan igasugu küpsetistesse, valgurikas ja annab mõnusa pistaatsiase maitsenüansi.
PILLE –
Üli maitsev lisada smuutidesse. Annab sellise mõnusa kamase maitse-kuid siiski parema. Väga rahul!
Õnne Tikerpalu –
Suurepärane vaheldus mandlijahule, annab hea maitse ja kena värvi küpsistele.
Erki –
Väga eriline ja maitserikas. Õnnestus saada sõbra köögis sellest valmistatud muffineid.
Anu –
Parim nii besee sees kui ka kanahakklihapallide paneerimiseks