Nisujahu pizza valmistamiseks

2.98 


Laost otsas

  • Laost otsas
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al. 30EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

Nisujahu pizza valmistamiseks

Nisujahu pizza valmistamiseks, 1 kg. 00-tüüpi peene jahvatusega kvaliteetne nisujahu klassikalise Itaalia pitsapõhja valmistamiseks. Antimo Caputo on Napolis asuv ettevõte, mis on oma jahude, eriti pitsajahude poolest hinnatud nii kohalike pizzakokkade poolt kui rahvusvaheliselt. Caputo pitsa jahu on tunnustatud ka ühenduse True Neapolitan Pizza Association poolt. Selle pitsajahu valgusisaldus (~12%) on just paras saavutamaks eriti elastne ja veniv pitsatainas ning krõbedam pitsapõhi. Samuti aitab hea pitsataina valmistamisele kaasa selle jahu suur vedelikuimavus.

Valmistamine: sega kokku 500 g pizza jahu, 350 ml sooja vett, 1,5 tl soola, 0,5 tl kuivpärmi, soovi korral 1 – 2 spl oliiviõli maitseks. 
Lase 10 min seista, seejärel sõtku hoolikalt 7 – 8 minutit kuni saad ühtlase taina. 
Pane tainapall kergelt õlitatud kaussi, kata ja lase 1 – 1,5 h kerkida. 
Sõtku tainast veel eemaldamaks liigne õhk ja jaga neljaks palliks, kata ja lase seista 60 min, seejärel vormi pitsapõhjadeks. 

Nipp: parima tulemuse saamiseks hoia tainapalle külmikus üleöö ning lase enne kasutamist taas toatemperatuurile soojeneda. Küpseta pitsat 285°C või veel kuumemal temperatuuril.
 
Koostisosad: 00-tüüpi NISUjahu. Võib sisaldada soja jälgi.

Toitumisalane teave 100 g kohta:
energia: 1462 kJ / 345 kcal
rasvad: 1,2 g
– millest küllastunud 0,2 g
süsivesikud: 68,4 g
– millest suhkruid 1,1 g
valgud: 13,5 g
sool: 0,005 g

  • Tootja: Antimo Caputo
  • Riik: Itaalia
  • Toote kaal: 1kg

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Nisujahu pizza valmistamiseks”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga