20 aastat laagerdunud mirin
  • bio
  • BIO
  • BIO

23.16 


Ainult 1 laos

Vali kogus:
  • Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al. 30EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

20 aastat laagerdunud must mirin, 180 ml.

Tavalise mirini valmistamisel lisatakse riisi fermenteerimise käigus suhkrut ja roosuhkru alkoholi, et kiirendada küpsemise protsessi. Selle hon-mirini valmistamisel pole lisatud ei suhkrut ega muid lisaaineid. Küpsemisaeg on selle võrra aeglasem, aga lõpuks välja kujunevad maitsed on puhtsamad ja naturaalsemad.

Must mirin loodi juhuslikult – paar pudelit unustati 10 aastaks keldrisse. Kuna riis on rikas glütsiidide ja aminohapete poolest, siis see oksüdeerus ja muutus mustaks. Kui juhuslikult valminud musta vedelikku maitsma asuti, saadi meeldiva üllatuse osaliseks – rikkalik maitse, millel on tumeda suhkru, rummi ja viinamarjade noodid.

Kasutamine: ideaalne paariline Pekingi pardile, vutile, foie gras´le (paksemaks keedetult), aga ka jäätisele, puuviljadele ja muudele dessertidele.

Koostis: kleepuv riis, koji-riis, puhas destilleeritud suhkruroo alkohol.
Ilma lisaaineteta, värvaineteta, säilitusaineteta.
Hoia eemal otsesest päiksevalgusest ja kõrgest temperatuurist.
Soovituslikult kasutada 3 kuu jooksul alates avamisest.

  • Tootja: Aichi
  • Riik: Jaapan

Retseptid selle tootega

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “20 aastat laagerdunud mirin”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga