Veisekebab Mapuche indiaanlaste iidse vürtsiseguga
Servings
2-4portsjonit

Servings
2-4portsjonit

Instructions
  1. Hõõru lihatükke oliiviõli ja vürtside segus, jäta pooleks tunniks toatemperatuurile marineeruma ja tõsta siis toidukilega kaetud lihatükid ööseks külmkappi maitsestuma.

  2. Tund aega enne küpsetamist tõsta liha toatemperatuurile ja juhul, kui kasutad puust vardaid, pane vardad vette likku. Nii ei lähe vardad hiljem põlema. Aja grill kuumaks, aja lihatükid varrastele ja grilli vardaid igalt küljelt 2-3 minutit, kuni liha on veel seest roosa.

  3. Pigista varrastele sidrunimahla ja puista peale soolahelbeid. Serveeri rohelise sibula-hapukoore salatiga.

Recipe Notes

Mõned kogutud veiseliha näpunäited:
* happelised marinaadid teevad veiseliha nätskeks, kasuta õlimarinaade;
* kui katad liha marinaadiga, siis lase lihal enne külmkappi panemist umbes pool tundi toatemperatuuril seista, nii läheb marinaad liha sisse;
* enne grillimist lase lihal tund aega toatemperatuuril seista;
* grilli suurel kuumusel ja vähe aega, nii saad tõeliselt mahlase tulemuse.