Esmalt valmista panna cotta. Purusta uhmris või riivi peene riiviga tonka oad. Pane želatiinilehed külma vette ligunema. Pane piim, 1/2 vahukoorest, purustatud tonkaoad ja riivitud sidrunikoor väikesesse potti. Kuumuta tasakesi keemiseni, siis keeda nõrgal tulel 10 minutit, kuni kaste on ca kolmandiku võrra vähenenud. Tõsta pott tulelt, sega juurde kergelt kuivaks pigistatud leotatud želatiinilehed ning sega, kuni need on sulanud. Lase kooresegul veidi jahtuda, siis tõsta külmkappi 10 minutiks jahtuma. Vahusta ülejäänud vahukoor tuhksuhkruga pehmeks vahuks. Sega jahtunud kooresegu vahustatud koore hulka. Sega ühtlaseks. Jaota panna cotta segu 4-6 magustoiduvormi sisse, kata pealt toidukilega ning pane vähemalt 4 tunniks külma. Enne serveerimist kasta vormi alumine osa korraks kuuma vee sisse, siis kummuta magustoidud väikestele taldrikutele. Või serveeri panna cottat otse vormidest, nagu pildil.