Tapioki kreem vaarikate ja pistaatsiatega
Servings
6-8portsjonit

Servings
6-8portsjonit

Instructions
  1. Sega kokku vaarikad, sidrunimahl ja 5 spl agaavisiirupit või maitse järgi steviat. Aja keema, keera kuumus madalaks ja jäta 10-15 minutiks podisema. Sega aegajalt ja jälgi, et põhja ei hakkaks. Maitse üle – kuna marjade hapukus ja inimeste maitse on erinev, lisa soovi korral agaavisiirupit või steviat. Kui tarvis, keeda kauem, et vedelikku potti eriti ei jääks. Lase jahtuda toatemperatuurini.

  2. Teises potis sega kokku tapiokipärlid, piim, vesi, vanilliekstrakt ja 6spl agaavisiirupit. Aja keema, keera kuumus madalaks ja keeda pidevalt segades 20-30 minutit, kuni pärlid muutuvad suuremaks ja läbipaistvaks. Lase jahtuda toatemperatuurini.

  3. Jaota 6 klaasi vahel tapiokikreem, selle peale jaota vaarikakaste. Puista üle maitsestamata pistaatsiatega ja serveeri.