Kuumuta ahi 190 kraadini. Lõika kooritud porgandid tükkideks. Haki küüslauk ja ingver ning aseta need potti tšillihelvestega, 2-3spl oliiviõli ja võiga madalale kuumusele. Kui küüslauk säriseb lisa potti porgandid, 500 ml vett ja puljongipakk või -kuubik. Keeda tasasel tulel umbes 30 minutit.
Samal ajal laota fooliumi peale hakitud paprika vähese oliiviõli, soola ja pipraga ning küpseta ahjus umbes 20 minutit. Kui porgand pehme ja paprika on valmis, siis eemalda puljongipakk (kui kasutad), vala poti sisu ja paprika blenderisse (või kasuta saumikserit). Lisa kookospiim, harissa, sojakaste ning tagine vürtsisegu ja kuldse kurkumpiima segu. Purusta kuni saad ühtlase kontsistentsi ja vajadusel lisa soola. Vala supp tagasi potti ja lase keema tõusta. Serveeri hapukoore, Kreeka jogurti või idudega.