Sidruni-mooniseemne muffinid valge šokolaadi glasuuriga
Sidrunimuffinid mooniseemnetega on eriti populaarsed Ameerikas. Neid on lihtne valmistada ja minu meelest sobivad sellised muffinid eriti hästi ühe päikeselise pühapäeva hommikukohvi kõrvale või külla kaasa võtmiseks.

Instructions
  1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Täida 12 auguga muffinipann paberist muffinivormidega. Sõelu suurde kaussi jahu, lisa küpsetuspulber, suhkur, sool ja mooniseemned. Sega ühtlaseks. Lisa sulatatud või, munad, jogurt, riivitud sidrunikoor ja sidrunimahl. Sega kõik kokku ühtlaseks tainaks. Kasta supilusikas märjaks ja tõsta sellega suur lusikatäis tainast igasse vormi. Küpseta 25–30 minutit, kuni muffinid on kuldsed ja nende sisse pistetud tikk jääb kuivaks.

  2. Kui muffinid on jahtunud, valmista glasuur. Selleks sulata potis või, tõsta pott tulelt. Lisa kohe tükeldatud šokolaad. Sega ühtlaseks. Kui glasuur on liiga paks, lisa teelusikatäis sooja piima. Kata muffinid õhukese glasuurikihiga.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.