Röstitud kikerherned umeboshiga
Mõnus valgurikas snäkk, mida saab täpselt oma isu ja äranägemise järgi iga kord erinevalt maitsestada.

Instructions
  1. Sega kokku umeboshi, seesamiõli, dashi kontsentraat ja sidrunimahl. Kurna kikerherned, lase neil sõelal nõrguda umbes 5 minutit ja patsuta seejärel köögipaberiga võimalikult kuivaks.

  2. Kuumuta pannil õli. Prae kikerherned kuldseks ja krõbedaks. Tõsta kikerherned pannilt korraks köögipaberile nõrguma. Tõsta kuumad kikerherned kaussi ja sega läbi varem valmis segatud vürtsiseguga.

  3. Kikerherneid võib röstida ka ahjus. Selleks kuumuta ahi 220C ja laota kuivatatud kikerherned ahjuplaadile. Rösti neid ca 20 minutit aegajalt panni raputades. Sega kuumad kikerherned kokkusegatud maitseainetega.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.