Roosi-madeleined

Instructions
  1. Kuumuta ahi 190 kraadini. Sulata või potis. Kasuta osa, et määrida sisse madeleine-vormid. Pane ülejäänu jahtuma. Mikserda kausis munad suhkruga vahule. Sõelu peale jahu ja sega ettevaatlikult taignasse. Sega hulka või, sidrunikoor ja 1 spl roosivett. Täida vormid tainaga ja küpseta 8 minutit või kuni keeksikesed on kuldsed.

  2. Pane tuhksuhkur väiksesse kaussi, lisa 1 spl roosivett ja piisavalt sidrunimahla, et kokku segades tekiks kreemine kontsistent.

  3. Kui madeleine’d on peaaegu maha jahtunud, nirista neile glasuuritriibud ja raputa peale roosiõielehti.

  4. Säilita madeleine’id kinnises karbis, muidu muutuvad mahlased madeleine-keeksikesed küpsisteks.

Recipe Notes

Allikas: Jamie magazine