Must šokolaadijäätis mustas vahvlis
Selline maius sobib hästi nii Halloweeniks, stiilipeoks, Mustaks reedeks või niisama lustakaks vahelduseks. Kui retseptist must tuhk välja jätta, siis saab tulemuseks aga klassikalise šokolaadi jäätise klassikalises vana kooli vahvlituutus.

Instructions
Jäätise tegemine
  1. sega potis kokku vahukoor, piim, suhkur, sool, must tuhk ja tume šokolaad. Kuumuta ja sega kuni šokolaad on lahustunud ja suhkur sulanud, umbes 5 minutit. Eemalda pott tulelt. Vahusta teises kausis munakollased. Lisa pidevalt segades munakollastele natuke koore-šokolaadi segu. Nüüd sega omakorda šokolaadi-koore segu ja lisa samal ajal peene joana valades munakollased. Tõsta pott keskmisele tulele ja kuumuta pidevalt segades kuni segu pakseneb. Tõsta pott tulelt ja lase jahtuda. Nüüd kata pott kaanega ja tõsta vähemalt 4 tunniks külmikusse. Kasuta jäätisemasinat, et valmistada jäätis.

Vahvlid
  1. Valmista vahvlid. Selleks sega kokku kõik koostisosad. Sega kuni saad ühtlase taina. Lase 10 minutit tainal seista ja küpseta vahvlimasinaga vahvlid. Keera need kohe peale masinast välja võtmist koonuse kujuliseks.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.