Maroko tagine kana ja oliividega
See tagine viib Su õhtusöögi ajal otse Marokosse maitserännakutele. Külluslik maitse tuleb traditsioonilistest soolatud sidrunitest ja rohelistest oliividest, särtsu lisab harissa ja tagine vürtsisegu.

Instructions
  1. Maitsesta kanakintsusid soola ja tagine vürtsiseguga. Kata need kaanega ja tõsta ööseks külmikusse maitsestuma. Hüdreeri sidrunid.

  2. Prae pannil kanakintsud kuldpruuniks. Tõsta need pannilt. Lisa pannile sidrunid, hakitud küüslauk ja prae kergelt läbi. Tõsta kanakintsud tagasi pannile, lisa ca 300ml keevat vett ja kanapuljongi fond. Lase keema tõusta ja lisa oliivid. Soovi korral lisa ka harissapastat. Kata panna kaanega ja keera kuumus madalamaks. Lase kanal vaikselt podiseda, kuni kintsud on korralikult läbi küpsenud, ca 35-40 minutit. Kõrvale sobib hästi näiteks pärlkuskuss.

Recipe Notes

Eriti mahlase tulemuse jaoks kasuta ehtsat tagine potti – leia siit