Mango syllabub kardemoniga
Servings
4portsjonit

Servings
4portsjonit

Instructions
  1. Kui kasutad värskeid mangosid, siis koori need ja eemalda kivid. Konservmangode kasutamisel kurna mangotükid siirupist.

  2. Püreesta pooled mangod saumikseri või köögikombainiga. Teine pool mangodest haki väikesteks tükkideks. Sega tükid ja püree kokku. Võta kardemonikupardest seemned välja ning purusta need uhmris. Purusta kergelt beseed.

  3. Sega suhkrut laimimahlaga, kuni suhkur täielikult sulab. Lisa riivitud laimi koor, purustatud kardemoniseemned, rumm ja vanilliekstrakt või -seemned. Vala juurde vahukoor ning vahusta, kuni saad tiheda vahu. Ettevaatust, ära üle vahusta, muidu läheb vahukoor tükki. Sega vahukoorekreemi juurde purustatud beseed.

  4. Lao desserdiklaasidesse vaheldumisi mangosegu ning vahukoorekreemi. Kaunista värske mündiga, pane 10 minutiks külmkappi ning serveeri!

Recipe Notes

Idee ajakirjast BBCGoodFood