Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga! Juba üle 25 000 liituja!

Maiade vürtsisegus marineeritud romsteek grillitud köögiviljadega

Print Recipe

Vaja läheb

  • lihaveise romsteeki
  • 3 spl Mayade vürtsisegu (Vaata toodet)
  • 3 spl oliiviõli (Vaata toodet)
  • meresoolahelbeid
  • serveerimiseks eri värvi paprikaid, suvikõrvitsat ja grillitud vürtsidega meresoolahelbeid (Vaata toodet)

Tee nii

  1. Sega kokku Mayade vürtsisegu ja oliiviõli. Hõõru saadud segu lihatükkide sisse. Kata liha toidukilega ja lase neil ca 30 minutit toatemperatuuril marineeruda. Tõsta liha ööseks (või vähemalt paariks tunniks) külmkappi.

  2. Tõsta liha toatemperatuurile ca 1 tund enne küpsetamist. Aja grill kuumaks ja küpseta lihatükke mõlemalt poolt 4-5 minutit (või vähem, kui Sulle meeldib tõeliselt punane liha). Samal ajal grilli küpseks paprikatükid ja suvikõrvitsaviilud.

  3. Tõsta liha lõikelauale, puista üle meresoolahelvestega. Lõika lihast ca 0,5 cm paksused viilud. Sega köögiviljad kausis kokku vähese oliiviõli ja grillitud vürtsidega meresoolahelvestega. Serveeri liha koos köögiviljadega. 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad