Lihtne kõrvitsakook
Vaid mõni üksik koostisosa ja nii palju maitset. Ideaalne kook sügiseseks ajaks, kui peenrad ja turuletid priskete kõrvitsate all lookas on.

Ingredients

Instructions
  1. Vooderda ümmargune (ca 25cm läbimõõduga) ahjuvorm küpsetuspaberiga, polsterda vormi põhi ja ääred tainaga. Täidiseks sega kokku kondenspiim, sama palju kõrvitsapüreed (eelnevalt keedetud või aurutatud ja püreestatud viljaliha), 2 muna ja 1 tl kõrvitsa või speculoosi vürtsisegu.

    Vala segu koogi põhjale ja küpseta 220-kraadises ahjus 10-15 minutit. Alanda kuumust 170-180 kraadile ja küpseta veel nii kaua, kuni täidis on tahenenud. Lase enne lahti lõikamist maha jahtuda. Paku soovi korral koos vanillijäätise või vahukoorega.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.