Kolme pähkli brownie
See rikkalik, mahlane ja pähkline brownie on tõeliselt maitsev, aga lisaks pole siia lisatud muud suhkrut kui agaavisiirupit ja pehmeid datleid! Veelgi enam – see on ka gluteenivaba, kuna nisujahu pole siin grammigi, selle asemel kasutame kahte õlivaba pähklijahu!

Instructions
  1. Kuumuta ahi 180C. Kata ca 20*30cm vorm küpsetuspaberiga. Vala siirup, hakitud datlid, sool ja vesi potti ja lase ca 5 minutit keeda kuni datlid on pehmed. Lisa sooda ja purusta segu ühtlaseks karamelli värvi kreemiks. Lisa või. Sega ja kuumuta, kuni või on sulanud ja segu ühtlane. Tõsta pott tulelt, vala segu suurde kaussi ja lase 5 minutit jahtuda.

  2. Lisa ükshaaval munad. Enne järgmise lisamist sega kuni eelmine muna on täielikult segunenud. Lisa kakao, jahud, hapukoor ja pistaatsiapähklid. Sega ühtlaseks ja vala vormi. Silu pealt ühtlaseks ja küpseta 30 minutit. Tõsta brownie ahjust välja ja lase vormis jahtuda. Enne lõikamist sõelu brownie pinnale õhuke kiht kakaod, lõika ruutudeks ja naudi!