Kana tikka masala
Servings
4portsjonit

Servings
4portsjonit

Instructions
  1. Sega kõik maitsesegu komponendid kokku ja jaga kaheks võrdseks osaks. Tõsta pool maitsesegust jogurtisse. Lisa kanafileetükid ja lase mõned minutid maitsestuda. Seejärel prae või grilli kanatükid küpseks. Tõsta kõrvale.

  2. Prae pannil või sees sibularõngad kergelt läbi, sega juurde ülejäänud maitsegu ja kuumuta läbi. Lisa peened tomatitükid, peotäis mandlilaaste ja vesi. Lase keeda, kuni pannitäis pisut pakseneb.

  3. Lisa vahukoor ja 1 sl garam masala´t, kui kõik on keema läinud, libista hulka kanatükid. Maitsesta rooga soolaga. Pigista sellesse 0,5 sidruni mahl ja lisa peotäis värsket hakitud koriandrit. Serveeri tikka masalat basmatiriisiga (leiad alt).