Kana kintsuliha karri-jogurti marinaadis
Servings
4portsjonit

Servings
4portsjonit

Instructions
  1. Torgi kanafilee mõlemalt poolt korralikult kahvliga läbi. Aseta toidukile fileele ja klopi fileed veidi õhemaks (aga mitte väga õhukeseks).

  2. Sega suures kausis omavahel jahvatatud koriandriseemned, jahvatatud köömned, karripasta, küüslauk ja jogurt. Maitsesta soola ja pipraga ja sega juurde hakitud koriander.

  3. Pane kana kaussi ja sega hoolega läbi, et kana korralikult kaetud saaks. Jäta vähemalt 30 minutiks külmkappi maitsestuma (aga võib jätta ka terveks ööks).

  4. Grilli kana ca 20 minutit keskmise kuumusega grillil, aeg-ajalt tükke keerates. Serveeri salati ja riisiga. Sama retsepti järgi võib grillida lihatükke vees immutatud grillvarrastel.