Jaapanipärane nuudliroog
Servings
1portsjon

Servings
1portsjon

Instructions
  1. Loputa šiitake seened jooksva vee all ja lase neil 30 minutit soojas vees liguneda. Kurna ja viiluta seened. Keeda puljong, selleks aja vesi keema, lisa maitse järgi dashit 1 – 1,5 pakikest, misopasta ja sojakaste.

  2. Sega korralikult läbi ja lase keema tõusta. Lisa šiitake seened ja keeda madalal kuumusel 10 minutit. Maitse ja maistesta vajadusel üle. Pane nuudlid kaussi ja vala neile keev vesi. Kata kauss kaanega ja lase 5 min seista. Kurna nuudlid.

  3. Keeda muna, koori ja lõika pooleks. Tõsta nuudlid kaussi, lisa puljongist seened, kimchi, tofukuubikud ja muna. Vala peale kuum puljong. Puista üle rohelise sibula ja seesamiseemnetega.