Beseerull vaarikate ja granadilliga
See retsept on täielik hitt – meeldib nii lastele kui suurtele. Õhuline, kerge ja maitserohke, sobib ideaalselt peolauale!

Ingredients

Instructions
  1. Rösti mandlilaastud kuumal kuival pannil kuldseks. Kata ca 30*40 cm suurune ahjuplaat küpsetuspaberiga ja laota pooled mandlilaastud sellele laiali. Vahusta munavalge pehmeks vahuks. Lisa jupihaaval pidevalt edasi vahustades 220 gr suhkrut, kuni tekib tugev vaht. Sega käsitsi hulka tärklis ja sidrunimahl. Määri vaht ühtlase kihina küpsetuspaberile mandlilaastude peale. Puista ülejäänud mandlilaastud ühtlaselt munavalgele.

  2. Küpseta eelkuumutatud ahjus 170 kraadi juures 18 minutit. Tõsta plaat ahjust välja, kata kook teise sama suure küpsetuspaberiga. Keera kook teistpidi lauale. Eemalda ettevaatlikult küpsetamisel kasutatud küpsetuspaber. Lase koogipõhjal jahtuda. Seni vahusta vahukoor 0,5 dl suhkruga, sega juurde vanillipasta ja toorjuust. Laota saadud kreem koogipõhjale ühtlase kihina jättes ääred katmata.

    Tõsta kreemikihile vaarikad ja piserda üle granadilli sisuga. Rulli beseerull küpsetuspaberi abil kokku ning lase enne serveerimist mõnda aega külmkapis seista.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.