Arbuusi margarita
Margarita on Mehhikost pärit kokteil neile, kes ei armasta üleliia magusaid kokteile! Nagu näiteks ma ise. 🙂 Talvel Mehhikos armusin arbuusi Margaritasse, mis on uskumatult värskendav ja sobib ideaalselt päikselise päeva jahutajaks!

Instructions
  1. Pane blenderisse arbuusitükid, tequila ja laimimahl, lisa jää. (Kui Sul blenderit pole, siis kasuta saumikserit, aga siis peaks jää eraldi purustama ja lisama hiljem, kuna muidu ei pruugi saumikser vastu pidada.) Purusta kõik ühtlaseks. Maitse, kui arbuusid polnud piisavalt magusad, siis lisa pisut agaavisiirupit ja pane blender veel korraks käima. Serveeri kohe! Kui kasutad Tajin vürtsisegu, siis tee klaasiääred veidi laimimahlaga kokku ja pista klaas siis Tajin segu sisse. See sobib Margaritaga imehästi!

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.