mandlijahu
kook1.jpgmandariinikook_mandlijahuga2.jpgmandlikook_marjadega.jpgpirnikook_mandlite_ja_shokolaadiga-21.jpgmandlijahu toitumisalane teave

Mandlijahu
  • BIO
  • BIO

6.45 €


Kliendi hinnang:
4.94 out of 5
(18 kliendi arvamust)

Laos

Vali kogus:
  • Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al. 30EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

Mandlijahu

Mandlijahu. 300g. See on jahvatatud kooritud  magusmandlitest jahu, mis sobib hästi küpsetamiseks, dessertide valmistamiseks jne. Lisab mahlakust ja rikkalikku pähklist maitset.
Ideaalne makroonide valmistamiseks, koogitäidistes (nt Sacher tort), martsipani tegemiseks, Prantsuse küpsetiste frangipane kreemi sees (nt traditsioonilise Galette des Rois sees).

Miks mandlijahu tervislik on:

* gluteenivaba.
* Sisaldab palju rohkem kasulikke toitaineid (nt kaltsium ja magneesium), kui nisujahu.

 

  • Tootja: Natco
  • Päritolumaa: USA
  • Kaal: 300g

18 arvamust Mandlijahu

  1. 5 out of 5

    (Kasutaja)

    Olen korduvalt tellinud, hea suurusega pakk. Kasutan makroonide tegemiseks ja mandlibiskviidi jaoks.

  2. 5 out of 5

    Minu lemmik!

  3. 5 out of 5

    Gluteeni vältimiseks küpsetistes asendamatu

  4. 5 out of 5

    kõik koogid on sellest jahust tehtuna nii head!

  5. 4 out of 5

    Mandlijahu on super, aga hind võiks soodsam olla

  6. 5 out of 5

    Minu lemmik!

  7. 5 out of 5

    Mandlijahu on vaieldamatu lemmik!

  8. 5 out of 5

    lemmik!

  9. 5 out of 5

    Meie gluteenivaba lemmik, teeb küpsetised toitvalt maitsvaks. Ostsin siis, kui hind oli madalam, praegu hind väga kõrge mis paneb piiri.

  10. 5 out of 5

    Parem dessertidele!

  11. 5 out of 5

    parim küpsetistesse!

  12. 5 out of 5

    Väga hea jahu küpsetistesse, jääb hea pähkline maitse!!

  13. 5 out of 5

    Kuna pereliikmel on gluteenitalumatus, siis mandlijahu on päris tihti kasutusel, tegelikult maitsevad sellega valmistatud küpsetised loomulikult ka kõigile teistele – mõnus pähkline mekk.

  14. 5 out of 5

    Mandlijahust tehtud koogid on nii maitsvad!

  15. 5 out of 5

    Mandlijahust küpsetised on saanud meie peres üheks lemmikuks ning eriti hea, et sobivad ka gluteenitalumatuse korral.

  16. 5 out of 5

    (Kasutaja)

    Mandlijahu on hea küpsetistes ning samuti kala paneerimiseks.

  17. 5 out of 5

    (Kasutaja)

    Väga hea küpsetistes

  18. 5 out of 5

    Kuidas sellest jahust klassikalist juustukoogi põhja küpsetada saaks? Mitu grammi jahu u. 26cm vormi katmiseks läheb ja palju õli vms lisama peaks? Kuna jahu sisaldab juba õli, siis kas ekstra või taigna valmistamiseks on vajalik?

    • (Kasutaja)

      Kuna tegu on traditsioonilise mandlijahuga, siis otsige mõni retsept, milles on juustukoogi põhjas mandlijahu kasutatud ja järgige retsepti. Ühe variandina võite proovida näiteks seda põhja, mida kasutasime siin beseekattega rabarbrikoogis: http://umami.ee/rabarberi-hooaeg/. Tervitades, Juta, umami.ee

Lisa arvustus