gram_jahu.jpg

Kikerhernejahu
  • BIO
  • BIO
  • gluteenivaba

3.25 €5.45 €


Kliendi hinnang:
5.00 out of 5
(2 kliendi arvamust)
Tühista valik
  • Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al. 30EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

Kikerhernejahu

Kikerhernejahu ehk Gram jahu, 1 kg/2kg. Seda kasutatakse friteerimistaigna sees, küpsetistes ja dessertides. On eriti levinud India köögis. Gluteenivaba.
Koostis: kikerherned, kooritud herned.

Kas teadsid?
* Kui segada kokku võrdsetes osades vett ja Gram jahu, võib saadud segu kasutada retseptides muna taimse aseainena. 
* India naised kasutavad vee või jogurtiga segatud Gram jahu näonaha koorimiseks.

Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energia: 1501 kJ / 355 Kcal 
Rasvad: 4,5 g
   – millest küllastunud 1,3 g
Süsivesikud: 52,3 g
   – millest suhkruid 2,9 g
Valgud: 22,5 g
Sool: 0 g
Kiudained: 7,8 g
 
Vitamiin A 1%
Vitamiin C 0%
Kaltsium 4%
Raud 25%
 
NB! Toodetud tehases, mis käitleb eraldatud alal ka pähkleid.
 

 

  • Tootja: PaPa
  • Päritolumaa: India

    2 arvamust Kikerhernejahu

    1. 5 out of 5

      (Kasutaja)

      Suurepärane!

    2. 5 out of 5

      (Kasutaja)

      Kikerhernejahu on alahinnatud kraam, millega suur osa inimesi midagi peale hakata ei oska. Vihjeks siis: sobib hästi muna asendamiseks quiche, pirukate ja veganomleti tegemisel ning taimsete vorstide üheks komponendiks. Pane tähele, et kikerhernejahuga tehtud tainas on mõrkja maitsega, ent küpsetamisel see kaob. Algajale võib selline maitsesegadus maitsestamisel pisut raskusi valmistada, aga harjutamisega õpid arvestama selle maitsega, mis lõpuks välja tuleb ja ei lase end tainast valmistades kibedast mekist häirida.

      Kiire quiche valmistamine hommikueineks on eriti lihtne: ports peterselli, hunnik spinatit, peoga eri värvi paprikaid, ports valget sibulat, maitseaineid jms kättejuhtuvat aiakraami segada kikerhernejahu, psülliumi ja veega mõnusaks värviliseks möginaks, seejärel visata mõneks minutiks pannile, pöörata teisipidi ja kui koorik krõbe ning seest parasjagu õhuline ja mahlane, serveerida soojalt kollaste ja punaste kirsstomatite, piiniate, kressiõite ning värske tüümianiga.

    Lisa arvustus