Vürtsikad kanatiivad harissaga

Prindi retsept

Kogus 2-4 porsjonit

Vaja läheb

  • 0,5 kg värskeid kanatiibasid
  • 100 ml harissat (Vaata toodet)
  • 2 spl võid
  • 1/2 tk sidruni mahl ja koor
  • serveerimiseks maitsestamata jogurtist, sidrunimahlast ja mündist tehtud dipikastet

Tee nii

  1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Kuumuta suurel pannil õli ja prae kanatiivad mõlemalt poolt kuldseks.

  2. Sega kokku sulatatud või, harissa, sidruni koor ja sidruni mahl. Maitsesta vajadusel soolaga. Vala saadud marinaad kanatiibadele ja sega korralikult, kuni kõik kanatiivad on kaetud.

  3. Tõsta kanatiivad ja marinad ahjuvormi ja küpseta ca 30 minutit või kuni tiivad on küpsed.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo