Vitamiinipomm gazpacho

Prindi retsept

Kogus 2 portsjonit

Vaja läheb

  • 400 g küpseid tomateid
  • 1 tk punast paprikat (väike)
  • 1 tk punast sibulat (väike)
  • 15 cm kurki (kooritud)
  • 1 tk küüslaugu küünt
  • 1/2 tl suitsutatud paprikat (Vaata toodet)
  • 1 spl valge veini äädikat
  • 1 spl sidrunimahla
  • 1 saiaviilu (täistera)
  • 1 tl harissat (soovi korral) (Vaata toodet)
  • 1 tl suhkrut
  • maitse järgi himaalaja teemantsoola (Vaata toodet)
  • 2+2 spl extra virgin oliiviõli (Vaata toodet)

Tee nii

  1. Haki tomatid, paprika, kurk, sibul ja küüslauk. Leota saiaviilu 10-15 minutit külmas vees. Pane köögiviljatükid suurde kaussi ja lisa kuivaks pigistatud saiaviil. Lisa äädikas, 2 spl oliiviõli, sidrunimahl, paprikapulber, suhkur ja kui kasutad, siis harissa.

  2. Püreesta saumikseri või köögikombaini abil ühtlaseks külmsupiks. Maitse ja maitsesta soolaga ning vajadusel lisa suhkrut, pipart või sidrunimahla. Tõsta külmkappi jahenema kuni valmistad grillitud saiu. Serveeri suppi oliiviõliga, vähese purustatud musta pipra ja hakitud rohelise paprika/sibula seguga!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo