Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Virsiku – halloumi vardad

Print Recipe

Imelihtne ja tõeliselt maitsev kõrvalroog nii grillipidudeks kui ka õhtusöögi kõrvale. Kõik saab enne valmis teha, et siis vardad peo käigus kiirelt grillil kuldseks küpsetada. Eriti hea kaaslane linnulihale.

Kogus 4 le

Vaja läheb

  • 4 tk grilltikku või rosmariinioksa
  • 2 tk virsikut
  • 100 g halloumi juustu
  • 2 spl oliiviõli (Saad siit)
  • 2 spl mett või agaavisiirupit (Saad siit)
  • 1 peotäis maitsestamata pistaatsiaid (Saad siit)
  • veidi musta pipart (Saad siit)
  • 1 spl sidrunimahla

Tee nii

  1. Eemalda virsikutelt kivid ja lõika viljad sektoriteks, lõika juustust väiksemad kuubikud. Torka neisse grilltikuga augud. Piki rosmariinioksale või grilltikule vaheldumisi virsikusektor ja halloumi-tükk. Pintselda oliiviõliga ja grilli (või prae) kuldseks. Tõsta vardad vaagnale, puista peale veidi musta pipart, nirista üle oliiviõli ja mee või agaavisiirupiga. Puista peale hakitud pistaatsiapähkleid.

Märkused

Meie veinisoovitus: Roosa vein Plaisir Rose IGP 2022 

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad