Vietnami kanasupp Pho Ga

Prindi retsept

Kogus 4 portsjonit

Vaja läheb

Puljongi jaoks

  • 1,5 spl kalakastet (Vaata toodet)
  • 1 tk kooritud sibulat
  • 3 cm koorimata värsket ingverit
  • 2 tk kanakintsu
  • 2 l vett
  • 1 spl teemantsoola (Vaata toodet)
  • 1 spl suhkrut
  • 1 spl kergelt röstitud koriandriseemneid (Vaata toodet)
  • 1 tk tähtaniisi (Vaata toodet)
  • 2 tera nelki
  • 1 peotäit koriandrilehti

Supi jaoks

  • 100 g riisinuudleid (Vaata toodet)
  • 1 kintsu kanaliha (eralda liha)
  • 1 tk sibulat (õhukeseks viilutatud)
  • 3-4 tk rohelist sibulat (peeneks hakitud)
  • 1 peotäit värskeid koriandrilehti (hakitud)
  • maitse järgi musta pipart (Vaata toodet)
  • maitse järgi laimi ja tšillit (serveerimiseks)

Tee nii

  1. Grilli sibul ja ingver ahjus või grillil mustaks, koori. Pane sibul, ingver ja kana keedupotti külma vette. Lisa sool, kalakaste, suhkur koriander ja nelk. Aja keema. Eemalda vaht.

  2. Keeda, kuni kanaliha on valmis. Eemalda tulelt ja kurna puljong läbi peene sõela. Eemalda kanaliha kintsudelt ja pane kõrvale. Vala nuudlitele keev vesi ja lase neil 5 minutit kaane all seista, kuni nuudlid on pehmed. Tõsta igasse supikaussi nuudleid, kanaliha, sibulaviile (leota külmas vees 30 minutit ja kurna) ja hakitud rohelist sibulat. Vala peale kuum puljong. Maitsesta Pho Ga-d hakitud koriandrilehtede ja musta pipraga. Pigista peale värske laimi mahla ja soovi korral veidi tšillit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo